sâmbătă, 10 septembrie 2016

Hanorace ieftine pentru fete inainte de scoala

Din ce in ce mai multe mamici aleg hanorace pentru fete datorita multitudinii de modele existente pe piata. Pe langa acest aspect, acete piese vestimentare sunt ideale pentru zilele mai friguroase, mai ales atunci cand copii ies la joaca deoarece sunt comode si pot fi asortate cu usurinta la blugi, pantaloni sport sau chiar fustite.

Daca pana acum era privit ca o piesa banala, cu care iti puteai imbraca fetita doar daca mergea la
orele de sport, in prezent aceasta este un must-have in garderoba oricarei fashioniste. Desi nu prea pare ca poate fi purtat in diverse combinatii, expertii din domeniul modei au reusit sa creeze tinute inedite atat sport, cat si casual.

Stilul casual

Pentru mamicile care vor ca fetitele sa adopte un stil clasic cu ajutorul hanoracului, pot opta pentru un model fara gluga atat de in voga anul acesta. Spre deosebire de celelalte tipuri, nu vor arata atat de sport, insa copilul dumneavoastra va beneficia de aceeasi comoditate. Deoarece in general fetitele adora culorile puternice, vii, nu ezitati sa alegeti cele mai interesante modele, cu diverse mesaje, imprimeuri simple sau 3D, disponibile si la Yolka. Pentru a completa look-ul, puteti sa adaugati in continuare o fusta creion simpla sau de ce nu, o pereche de pantaloni mai casual.

Stilul sport 

Poate parea simplu sa creezi o tinuta sport cu ajutorul unor hanorace pentru fete, insa este greu sa obtii un look la moda, mai ales pe placul copiilor. Pentru a avea rezultatul dorit, puteti achizitiona un hanorac cu fermoar de la Yolka si o pereche de blugi mai largi, iar in picioare puteti completa tinuta cu o pereche de balerini colorati. In plus, toate aceste piese vestimentare pot fi achizitionate la un pret redus din confortul propriei locuinte, fara a fi nevoite sa pierdeti mult timp prin magazine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu