sâmbătă, 22 octombrie 2016

Lenjeriile din Bumbac Satinat sunt preferatele femeilor

Oricine isi doreste sa se relaxeze in cele mai bune conditii in propriul dormitor si sunt foarte multe aspecte care trebuie puse la punct in acest sens, de la alegerea nuantei potrivite pentru var, la mobila ideala, dar si la lenjeria de pat perfecta pentru design-ul incaperii. Casa New Concept comercializeaza astfel de produse, iar clientii sunt adesea multumiti de ofertele atragatoare, pe site fiind disponibile foarte multe modele, pentru toate gusturile si care se pot adapta la preferintele tuturor.

Preturi mici

Cu totii ne dorim sa facem economii de fiecare data cand avem ocazia, iar daca trebuie sa cumparam lenjerii din bumbac satinat, nu mai suntem nevoiti sa vanam preturile bune, intrucat la Casa New Concept acestea se gasesc oricand. Mai mult decat atat, pentru comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit, produsele fiind livrate in cel mai scurt timp direct pana la usa dumneavoastra.



Cadoul perfect

De asemenea, acum este mult mai usor sa daruiesti cuiva drag cadoul perfect, intrucat cu siguranta ca oricine se va bucura de o lenjerie noua care sa redea frumusetea dormitorului. Aceste produse vin deja ambalate special, astfel ca alaturi de o felicitare scrisa din inima, mai mult ca sigur ca vor reprezenta pachetul complet.

Intretinerea corecta

Aceste lenjerii din bumbac satinat sunt confectionate dintr-o combinatie ideala de materiale de calitate, astfel ca sunt foarte rezistente si nu isi pierd din farmec nici dupa mai multe spalari. Intretinerea produselor nu este complicata, insa sunt cateva reguli de care clientii ar trebui sa tina cont, precum setarea valorii optime la 40 de grade pentru spalarea la masina automata si sa nu fie utilizate solutii pentru inalbire. De asemenea, pentru a fi calcate lenjeriile in cele mai bune conditii, temperatura maxima admisa este de 120 de grade, in alte situatii existand riscul ca materialele sa se deterioreze.