marți, 12 aprilie 2016

Optiuni de Cazare Noi

          Optiunile de cazare au evoluat in timp de la clasicele hoteluri, la pensiuni si mai apoi hostels. Insa majoritatea acestor locatii sunt prezente de obicei in afara orasului cautat din cauza marimii lor care nu permite construirea in interiorul zonelor circulate. Iar preturil pentru camerele mai importante sau mai mari sunt unoeri exorbitante.

             De o buna perioada de timp insa a aparut o solutie mult mai rentabila atat din punctul de vedere al optiunilor oferite precum multitudinea de locatii pentru ales sau spatiul oferit sederii, pana la preturi mult mai avantajoase. Aceasta solutie se numeste cazare in regim hotelier. Ce este mai exact. Proprietarii unor locuinte fie ele case, apartamente sau garsoniere decid sa le ofere spre inchiriere pentru doritori. Numarul de proprietari este mare, prin urmare si gama de optiuni este foarte larga. Poti sa alegi sa stai cu cazare in regim hotelier aproape in fiecare oras din Romania, iar in marile centre economice precum Bucuresti, Timisoara sau Cluj, ofera este foarte variata concurand cu cea a hotelurilor clasice.

             Locatiile oferite sunt fie in centrul orasului, fie in zonele economice frecventate, astfel incat drumul de la locatia de sedere la locul interesat va fi cat mai scurt posibil. Nu veti atrage nici atentia ca in cadrul unui hotel, putand fi usor confundat cu un locatar al blocului ce intra in locuinta proprie daca doriti sa nu se afle despre sederea voastra acolo.

              Pentru toate perioada in care veti apela la serviciile de cazare in regim hotelier vi se va oferi bon fiscal, chitanta sau factura, in functie de preferinte. Le puteti folosi fie pentru a deconecta sederea in interes de afaceri fie a demonstra timpul sederii daca este nevoie. Totul este legal, iar conditiile regale. Incercati alternativa optiunilor clasice si simtiti diferenta. Cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta.